Blogin puolella on ollut täysin hiljaista parin vuoden ajan. Edellinen päivitys koski koiramessuja vuodelta 2019, joten pari vuotta on vierähtänyt. Tässä hyvin tiivistetysti vuosien tapahtumat.

Alkuvuodesta 2020 meille syntyi pentue yhdistelmästä Suklaapusun Bacio Di Cioccolata x Sebastiano. Tähän pentueeseen syntyi yksi uros ja 5 narttua, joista yksi jäi sijoitukseen. Keväällä elettiin pahasti koronapandemian alkua, joka rajoitti myös pentujen näyttelyissä käyntiä. Kuitenkin yhteen pentunäyttelyyn sisarukset Nova, Huisi ja Kerttu-Orvokki pääsivät ja saivat mukavat arvostelut. 

Vuonna 2020 Suklaa (Flinkbein Divina Cioccolata) sai nimensä eteen useamman tittelin, kaikesta huolimatta. Viron ja Liettuan veteraanimuotovalio, Tallinnan voittaja-20, Tallinan veteraanivoittaja-20 ja Baltian veteraanivoittaja-20. Lisäksi Sissi (Suklaapusun Dazzling Diva) sai Suomen muotovalionarvon valioiduttuaan ensin Liettuaan, sekä Baltian voittaja-20 tittelin. 

Vuoden 2020 pentue luustokuvattiin vuoden 2021 aikana hyvin tuloksin. 

Viola D'amore C/B, 0/0, LTV/VA0
Tempesta D'amore C/B, 0/0, LTV/VA0
Forza D'amore B/C, 0/0, LTV/VA0
Storia D'amore B, 0/0, LTV1, VA0
Canzone D'amore, A/B, 0/0, LTV/VA0
Pazzo D'amore B, 0/0, LTV/VA0

Tammikuussa 2021 hankimme laumaamme uuden vahvistuksen Angelines Regina Delle Neve, joka meni asustamaan Kajaaniin. Brina pyörähti kesän aikana myös kolmessa pentunäyttelyssä ollen kaikissa rotunsa paras pentu, Kesän aikana myös Tempesta D'amore eli tutummin Huisi kävi myös näyttelyissä erinomaisin tuloksin, kolme sertifikaattia ja yksi rotunsa parhaan-palkinto. Sisko Nova (Storia D'amore) kävi tutustumassa näyttelyihin rodun erikoisnäyttelyssä saaden erinomaisen. Suklaa kävi kehissä 9 kertaa ollen 6 kertaa rotunsa paras veteraani ja sijoittuen myös rotunsa parhaaksi ja vastakkaisen sukupuolen parhaaksi kerran. 

Harrastuksissa Sissi on menestynyt mukavasti niin agilityssa kuin tottelevaisuudessa. Agilityn ykkösluokasta tuli 2 LUVA:a ja tokossa alokasluokan ALO1 173,5p. Lisäksi Suklaapusun koiria luonnetestattiin kolme, sekä MH-luonnekuvattiin kaksi näiden vuosien aikana. Toivottavasti kuluvana vuonna saamme lisää harrastus ja testaustuloksia!

Loppuvuodelle (6.12.2021) saimme pentueen yhdistelmästä Suklaapusun Bacio Di Cioccolata x Dex. Pentueeseen syntyi 3 urosta ja 4 narttua, jotka ovat pian muuttamassa uusiin koteihinsa ympäri Suomea ja yksi ulkomaille. Vuodelle 2022 ei ole alustavasti pentusuunnitelmia.