Varkaudessa järjestettiin kaikkien rotujen näyttely sunnuntaina 17.5. Lagottoja oli ilmoitettu 15 kpl, joista neljä oli meidän lauman koiria. 


Mukanani näyttelyssä oli taitava junior handleri Sara, joka esitti yhtä upeasti Armaksen kuin aina ennenkin! Kiitos Saralle!

Armas (S. Sogno di Cioccolato) kilpaili nuortenluokassa ollen ERI2. Enää poika ei ollut kehittymätön, vain liian iso tuomarin makuun. Arvostelussa oli maininta myös pentumaisista etuliikkeistä. Armasta oli myös kehuttu hyvin näyttäväksi koiraksi, sitä se on! 

Tarmo (FI MVA EE MVA LT MVA LV MVA RU MVA HeJW-15 Budoar Morris) kilpaili valioluokassa, jossa oli myös kaksi muuta valio urosta. Tarmo oli ERI1 saaden SA:n. Paras uros kehässä Tarmo sijoittui ensimmäiseksi. 

Meidän pieni Honey (S. Bianco di Cioccolata) kilpaili myös nuortenluokassa ainoana ja sai ERI:n ja SA:n. Kuudesta nartusta kolme sai SA:n, Honey, avoimenluokan ja veteraaniluokan koirat. Parhaiden narttujen kilpailuluokassa Honey sijoittui kolmanneksi. Viimeinen kehä ei mennyt Honeyn kohdalla kovin hyvin, kun neidolle iski ramppikuume. Ei prinsessan ole pakko juosta, jos ei halua ja loppumatka tultiin äidin sylikyydillä. Honey sai kuitenkin näyttelystä kotiintuomiseksi vara-sertin. 

Lopulta Tarmo oli myös ROP (rotunsa paras) ja pääsi kilpailemaan isoon kehään. Ryhmäkehässä meille ei enää tullut menestystä. Mahtava päivä kuitenkin, kaikki palkittiin erinomaisella! 

 

Henkilön Kennel Suklaapusun kuva.
Honey
Henkilön Kennel Suklaapusun kuva.
FI MVA EE MVA LT MVA LV MVA BALT MVA RU MVA HeJW-15 Budoar Morris "Tarmo"