Suklaapusun pennut kävivät ensimmäisessä näyttelyssään 13.3 Jyväskylässä. Tuomarina toimi Kirsti Louhi.

Näyttely oli loistavaa harjoittelua ja pennut saivat hienoja arvosteluja! Olen kasvattajana erittäin tyytyväinen kommentteihin ensimmäisistä kasvateistani, sekä kiitollinen kaikille kasvatinomistajilleni hienosta työstä pentujen kanssa. Pennut olivat reippaita ja osoittivat myös omaavansa loistavat luonteet. Mukana näyttelyssä olivat pentueen isän omistaja ja kasvattaja Piia Lehmonen, kiitokset myös Piialle avusta!

Suklaapusun Galdo di Cioccolato "Onni"

om. perhe Korhonen

Arvostelu tulee myöhemmin.

Onni.jpg

Suklaapusun Sogno di Cioccolato " Armas", KP1, ROP-pentu!

om. perhe Tuovinen / handleri Sara Lehtelä

"Hyvän tyyppinen, melko neliömäinen urospentu, jolla hyvät päänlinjat. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Ikäisekseen melko hyvä turkinlaatu. Hyvä rintakehän muoto ja syvyys. Hyvä hännän kiinnitys. Rodunomaiset liikkeet."

Armas.jpg

armas3.jpg

Suklaapusun Bianco di Cioccolata "Honey" KP1, VSP-pentu!

om. kasvattaja

"Hyvän tyyppinen, hieman kevyt luustoinen narttu, jolla feminiinen pää. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys. Tasapainoiset kulmaukset. Vielä kovin pehmeä turkinlaatu. Liikkuu edestä hieman leveästi, muuten rodunomaisesti."

Suklaapusun Cara di Cioccolata "Cara" KP2

om. Viivi Kääriäinen

"Melko neliömäinen rungon mittasuhteiltaan oleva narttupentu, jolla hyvät pään linjat. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä rintakehän syvyys. Hieman lyhehkö olkavarsi. Liikkuu rodunomaisesti. Vielä kovin pehmeä turkinlaatu. Esiintyy ja esitetään hyvin."

Suklaapusun kasvattajaluokka, vasemmalta järjestys Armas, Onni, Cara ja Honey. ROP-kasvattaja!

"Ryhmä koostuu oikean tyyppisistä pennuista, joille toivoisin hieman enemmän luustoa. Kaikilla aurinkoiset, erinomaiset luonteet. Rintakehien tulee vielä täyttyä. Koirat liikkuvat rodunomaisesti."

kasvari.jpg

12910970_1142973149060727_1188349156_n.j12921186_1142973152394060_541853733_n.jp

 

Ryhmäkilpailussa Armasta ei valittu sijoituksille (4 parhaan joukkoon), mutta pentu esiintyi upeasti pitkästä päivästä huolimatta! Myöskin kasvattajaryhmämme jäi ilman sijoitusta, mutta kokemus oli huikea. Armas ja Honey yllätti ja oli BEST IN SHOW 4 parikilpailussa! Tuomari Markku Kipinä piti pentuja mahdollisimman samannäköisinä ja halusi palkita meidät. Meillä oli erinomainen päivä pentujen ja kasvatinomistajien kanssa näyttelyssä ja toivon, että innostus jatkuu!