Viimeisistä kuulumisista on vierähtänyt tovi. Kävimme joulukuun alussa viikonlopun Helsingissä, jossa järjestettiin kansainväliset koiranäyttelyt Helsinki voittaja ja voittaja-19. Lauantaina näyttelyyn oli ilmoitettu 36 ja tuomarina oli suomalainen Tiina Taulos. Omista koiristamme sijoitusnarttu Sissi (S. Dazzling Diva) oli ilmoitettu, mutta myös lisävahvistuksena Venäjän vientikoiramme Barry (S. Baldovino Dell'amore). Barry kilpaili urosten avoimessa luokassa. Barryn tulokseksi tuli erinomainen ja SA, mutta ei sijoitusta enää paras uros kehässä.

Sissi kilpaili junioriluokassa, johon oli ilmoitettu 9 junioria. Sissi sai erinomaisen, mutta tuomari mainitsi Sissin suuresta koosta ja sijoitusta luokassa ei tullut tälläkertaa. 

Sunnuntaina oli tuomari John Pedersen Finnich Tanskasta. Lagottoja oli ilmoitettu hänelle 42 ja sunnuntaina kehään pääsi myös Cara (S. Cara Di Cioccolata). 

Barry kilpaili sunnuntaina urosten valioluokassa, jossa oli 7 ilmoitettua koiraa. Kaikkiaan uroksia oli 18. Barry oli kovassa valioluokassa toinen ja sijoittui paras uros kilpailussa kolmanneksi. Barryn kotiin viemisinä oli tällä kertaa vara-serti. Ensi vuonna uudestaan serti jahtiin!

Sissin kilpakumppaneita oli 10, joista pari sai EH:n (erittäin hyvä). Sissi palkittiin erinomaisella, vaikka jännittikin jostakin syystä pitkää mies tuomaria. Tämä kuitenkin meni ohitse ja Sissi voitti lopulta luokan! Sissistä tuli Juniori Voittaja-19! Hieno lopetus junioriluokalle, josta on tullut useampikin titteli. Emänsä Cara sai valioluokassa erinomaisen, muttei sijoittunut. Sissin tulos kuitenkin kruunasi päivän, upeaa!