Kävimme 27-28.5 näyttelyreissulla Moletaissa, Liettuassa. Reissussa oltiin kennel Angelinesin Piian kanssa ja mukana meillä oli yhteinen koiramme Seppo, Piian omat koirat Passion Ale's Tempesta ja Regun Nala. Minun omia koiria mukana olivat Honey (S. Bianco di Cioccolata) ja Armas (S. Sogno di Cioccolato). Molemmat omat koirani oli ilmoitettu virheellisesti AVO-luokkaan, vaikka olisivat ikänsä puolesta kilpailleet vielä nuorissa. 

Sebastianosta tuli reissullamme uusi BALTJV-17 (Baltian juniorivoittaja 2017) ja samalla valioitui Liettuan ja Baltian juniorimuotovalioiksi. 
Sebastianon titteleitä ovat virallisesti nyt: EE JMVA LT JMVA LV JMVA BALT JMVA TLNJW-17 BALTJV-17 

Honey ja Armas sai molempina päivinä erinomaiset. Tittelit meni Armaksen kohdalla aivan nenän edestä. Hieno Ruotsalainen valioluokan uros voitti molempina päivinä. Armas sai kuitenkin sertit ja vara-cacibit, joista toinen vahvistuu cacibiksi. Honeylle molempina päivinä ERI2. 

Reissu oli oikein mukava ja tästä on mainio jatkaa kohti seuraavia näyttelyitä! 
Sebastiano, Honey ja Armas jää pieneksi hetkeksi tauolle ja Lagotto romagnolojen erikoisnäyttelyssä nähdään!
Sitä ennen kuitenkin kasvatit Cara ja Onni pyörähtävät Tuurin KR näyttelyssä 11.6, jonne on ilmoitettu 14 lagottoa. Pidetään peukkuja! 

Henkilön Kennel Suklaapusun kuva.
Kuva Jolanta Andersone


Ps.... Meillä odotetaan pentuja! 

Lisäksi uroksellemme Tarmolle (Budoar Morris) on syntynyt pentuja Kennel Katajakonnulle ja lisää pentu-uutisia odotetaan Aarteen (Tepe's Aarre) kohdalta. Niistä myöhemmin lisää!