Meidän näyttely putki vain jatkuu!

Kävimme 9.5 Oulaisen ryhmänäyttelyssä tuomarilla Markku Kipinä. Tulokseksi meille tuli ERI ja AVK1, ilman SA:ta. Tuomarin mielestä turkin kihara oli liian avoin ja liikkeet ei miellyttäneet. Tämä oli vuoden ensimmäinen ulkonäyttely ja Suklaa vähän jännitti nurmikolla juoksemista, joka valitettavasti näkyi liikkeissä. 

Seurvaana viikonloppuna 9.5 lähdimme Mikkeliin Eeva Reskon arvioitavaksi. Suklaa esiintyi tapansa mukaan upeasti, mutta tulos oli EH. Tämän tuomarin mielestä taas turkissa oli hyvä kihara, mutta koira ei vain muuten miellyttänyt häntä. 

16.5 oli vuorossa Lestijärven näyttely. Tuomariksi oli ilmoitettu Helin Tenson, mutta hän perui tulonsa näyttelyyn edellisenä päivänä. Meidän kauhuksemme tuomarina oli taas Markku Kipinä. Onneksi kuitenkin lähdimme ja kotiin tuomisina oli upeasti ERI, SA, SERT ja ROP! Näyttely oli urheilukentällä ja olimme treenanneet juoksua nurmella, niin liikkeistä ei ollut tälläkertaa valittamista! Ryhmäkehään emme jääneet.

Sunnuntaina 24.5 oli vuorossa Kajaanin rn ja tuomarina oli Puolalainen Viva Maria Soleckyj-Szpunar.
Hän oli oikein ystävällinen tuomari ja arvosti reippaasti esiintyviä koiria. Suklaan tulokseksi tulikin ERI, SA, AVK1, SERT, VSP ja FI MVA! Hieno päivä!

emijalate.jpg

Olemme ilmoittautuneet Lieksan ryhmänäyttelyyn, mutta se jää valitettavasti välistä. Seuraavan kerran esiinnymme Lapinlahdella valioluokassa ja harkinnassa ovat myös Iisalmi KV ja Ylivieska KV. 

Tämän kevään tuloksissa siis 3xSERT, 2xVSP, 1xROP,  6xERI, 3xSA, 1xEH ja 1xH. Tuloksia tuli siis laidasta laitaan, mutta kaikki kyllä johtuivat omistajasta, milloin koiralla oli ylipainoa ja milloin huono turkki. Kuitenkin Suomen muotovalio titteli tuli epäonnistumisista huolimatta ja tästä on hyvä jatkaa upean koiran kanssa!!:)

Seuraavan kerran taas uusia tuloksia ja ehkä jo paljastetaan tulevia pentusuunnitelmia!;)