20170612_221536.jpg

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Kuva: Mia Tilli

Meidän Cara sai ensimmäisen sertinsä ja oli lopulta vielä VSP! Apua, ihanaa! 

Hain kaksi kasvattiani Caran ja Onnin lauantaina 10.6 meille yökylään. Seuraavan aamuna oli lähtö Tuurin kaikkien rotujen näyttelyyn. Näyttely järjestetään vuosittain Tuurin kyläkaupan piha-alueella ja tänä vuonna tuomarina oli Maija Heinilä Norjasta. Lagottoja oli ilmoitettu 14 kpl, vähemmän kuin aikaisempana vuotena. Silloin lagottoja oli 21. 

Tällä kertaa pentuluokan koiria oli kaksi, joista toinen oli poissa. Muuten narttuja oli kaksi ja loput olivat uroksia. Onnin tulos Tuurissa oli ERI1 ja SA. Paras uros kehässä ei tullut enää menestystä. 

Caran turkki oli leikattu kuukautta ennen todella lyhyeksi ja mahan alle ei ollut karva kerinnyt kunnolla kasvaa. Harjasimme ja laitoimme Saran kanssa turkin kuntoon parhaamme mukaan ja kävimme vielä koko koiralauman voimin uimassa edellisenä iltana. Tuomari kuitenkin tykkäsi Carasta, joka sai ERI:n ja myös SA:n. Cara oli myös paras narttu ja lopulta VSP.

ROP oli multi CH ja voittaja Bazolo Dioro di Mario. Didi sijoittui myös ryhmäkilpailussa toiseksi ja team Bazolo BIS3-kasvattaja! ONNEA! 

Vuosi sitten 12.6 samaisessa Tuurin näyttelyssä meidän Honey sai ensimmäisen sertin ollen VSP. Nyt vuotta myöhemmin Cara sai sertin ja oli VSP. Meidän porukalla on Tuurissa tuuria! <3 

Tästä jatkamme vasta heinäkuun lagotto romagnolojen erikoisnäyttelyssä Laukaassa!