Pentueen vanhemmat ovat FI MVA Flinkbein Divina Cioccolata 'Suklaa' ja yhtä sertiä vaille Suomen, Viron, Venäjän ja Tanskan muotovalio Angelines Astro del Cielo 'Teppo'. 

Kennelini ensimmäisen lagotto romagnolo pentue suunnitteilla kesälle 2015. Juoksuja odotellaan kesäkuulle ja pennut syntyisivät mahdollisesti elokuussa. Tämä on kummankin vanhemman ensimmäinen pentue. Pennuista odotetaan upea luonteisia ja erittäin aktiivisia harrastuskoiria. 

Tulevan pentueen isä on 2012 syntynyt Angelines-kennelin upea kasvatti Teppo (Angelines Perla Vera - Galeazzo Della Taparina). Olen tavannut Tepon useaan kertaan ja tällä koiralla on upea luonne! Se on tasapainoinen ja itsevarma, jolla on myös kauniit mittasuhteet ja rakenne. Kooltaan Teppo on pienehkö noin. 47cm (sentin yli ihannekorkeudesta) ja on saavuttanut sertejä Suomesta, Venäjältä, Tanskasta ja Virosta. Viimeisen Suomen sertin saatuaan Teposta tulee näiden kaikkien maiden muotovalio. 

Lonkat on kuvattu 2-vuoden iässä tuloksella A/B ja kyynäret 0/0. Pentuiän epilepsia tulos on normaali -normaaleista vanhemmista. Kertymäsairautta ei ole testattu. Tepon silmät ovat tutkittu terveiksi 7.6.2015.

teppo1.jpg    teppo2.jpg

 

Tässä yhdistelmässä tärkeimpänä tavoitteena on upea luonne ja harrastus ominaisuudet! Pennuista odotetaan oikeat mittasuhteet omaavia, jotka eivät ole kooltaan isoja. Yhdistelmän blub on 107 ja lisäksi pennut eivät voi sairastua pentuiän epilepsiaan eikä kertymäsairauteen.