Viikonloppuna olimme näyttelyreissuilla Pertunmaalla ja Tallinnassa.

Pertunmaan ryhmänäyttely oli matkanvarrella, joten pydähdyimme siinä kehässä. Mukana olivat Armas ja Cara. Lagottoja oli ilmoitettu 20kpl ja tuomarina oli Maija Lehtonen. Armakselle valioluokassa erinomainen ja luokan toinen sija. Cara kilpaili vielä avoimessaluokassa uudistuneiden näyttelysääntöjen vuoksi. Enää valioitunutta koiraa ei voi siirtää ilmoitetusta luokasta toiseen. Cara kuitenkin voitti ison luokan ja sijoittui paras narttu kilpailussa ensimmäiseksi! Cara oli lopulta VSP, Budoar Carlo (Tarmon velipuoli) oli rotunsa paras. Hieno aloitus viikonlopulle!

Tallinnassa sunnuntaina lagottoja oli 14 ja tuomarina Tiina Taulos Suomesta. Barry ja Armas kilpailivat meidän koiristamme kehässä. Cara lähti Pertunmaan näyttelyn jälkeen kotiinsa, koska sitä ei ollut unohduksesta ilmoitettu Tallinnaan. Junioriluokan uroksia oli kaksi ja Barry voitti ensimmäisen tittelinsä! Tämä on Suklaapusun-lagotoille toinen voittajatitteli, hienoa! Armas kilpaili valioluokassa saaden taas erinomaisen ja sijoitus toinen. Vastassa oli vanhempi uros ja Armas sai kommenttia vielä keskeneräisestä rungosta. Tästä on hyvä jatkaa!

Barry oli lopulta paras uros 3, sai juniori-sertin ja oli VSP-juniori. ROP juniori oli Armaksen sukulainen, Angelines Acqua di Gioia eli Aino. Lisäksi Armaksen isomummo Angelines Rhea Silvia sijoittui veteraaniluokassa toiseksi!

Barry1.jpg
TALLINN JUNIOR WINNER 2018 Suklaapusun Baldovino Dell'amore!
Handler Olga Filippova, owner Natalya Shubaro (Russia), groomed Emilia Tuovinen

Barry2.jpg
Barry palkintojensa kanssa


Armasbarry.jpg
Suklaapusun ihanat pojat!
FI CH LV CH Suklaapusun Sogno di Cioccolato ''Armas'' ja TLNJW-18 Suklaapusun Baldovino Dell'amore ''Barry''

Tämän jälkeen suuntaamme Kajaanin ryhmänäyttelyyn, Latviaan ja Viroon.