Vaihteeksi näyttely kuulumisia ja uutta päivitystä tännekkin.

Meillä oli Suklaan (Flinkbein Divina Cioccolata) kanssa vuoden tauko näyttelykehistä ja tauon jälkeen kävimmekin ensimmäisessä näyttelyssä Kouvolassa 7.3.Tuomarina oli Markku Mähönen ja tulokseksi tuli ERI1 ilman SA:ta. Tuomari tykkäsi muuten Suklaasta, mutta sa jäi saamatta ylipainon takia...

Toinen näyttelymme oli Korpilahdella 22.3. Tuomarina oli silloin Tanya Ahlman-Stockmari, joka ei tuntunut pitävän yhdestäkään näyttelyyn ilmoitetusta lagotosta. Yksi lagotto uros sai ERI:n, mutta jäi ilman SA:ta. Loppuille lagotoille tulokset olivat Tyydyttävää ja Hyvää. Suklaankin tulos oli H. Arvosteluun tuomari oli kirjoittanut: Palkintosija määräytyy karvapeitteestä, joka oli tuomarin mielestä liian lyhyt, eikä yhtään kihara.

Olin ilmoittanut Suklaan Hirvensalmen näyttelyyn 11.4 tuomarille Paula Rekiranta, mutta tuomarin muutoksen takia lagotot arvosteli Tuula Savolainen. Mitään odotuksia meillä ei ollut näyttelyltä, koska olimme aikaisemmin käyneet kyseisellä tuomarilla ja hän ei pitänyt silloin Suklaan turkista. Lisäksi meillä oli vastassa aivan upeita lagotto narttuja, mutta tulokseksi kuitenkin tuli ERI, SA, PN1, SERT ja VSP!!! 

11150420_952832851408092_410672474973132

Kävimme myös viime viikonloppuna Kiuruveden ryhmänäyttelyssä (26.4). Näyttelyyn oli ilmoitettu huimat 18 lagottoa, mutta vain 13 oli paikalla. Tuomarina oli Paula Rekiranta ja meidän tulokseksi tuli ERI1, jäimme ilman SA:ta, kun tuomarin mielestä TAAS oli liikaa ylipainoa... Nyt siis laihuttamaan, ennen 2.5 tulevaa Oulaisen näyttelyä!!

Olen ilmottautunut myös Mikkelin rn 9.5, Lestijärvi rn 16.5, Kajaani rn 24.5, Lieksa 31.5 ja Lapinlahti 13.6. Toivottavasti loput 2 sertiä tulisi jostain näistä, niin ei tarvitsisi enää syksyllä metsästää niitä ja päästäisiin kertomaan uusista pentu-uutisista!:)


.