Oletko kiinnostunut Suklaapusun kennelin pennuista?


Seuraava pentue on suunnitteilla vuodelle 2020-2021.

Tulemme sijoittamaan pentueen lupaavimmat narttupennut ja siihen etsimme aktiivisia ja yhteistyökykyisisä koteja Pohjois-Savosta. Kiinnostus näyttelyitä ja muita harrastuksia kohtaan (agility,toko,rally-toko) on plussaa, muttei välttämätöntä!Suklaapusun pennut tulevat kasvamaan kotioloissa, joten ne tottuvat elämän normaaleihin ääniin, toisiin koiriin ja vieraisiin ihmisiin. Käytän pentuja myydessäni Suomen Kennelliiton sopimusta koiran kaupasta ja pennut ovat aina rekisteröity, sirutettu ja eläinlääkärin tarkastamia. Pennut myydään vain hyviin ja rakastaviin koteihin!!


Kun pentu on kotiutunut uuteen kotiin sen kanssa tulee heti alkaa tutustua uusiin asioihin, tuttuihin ja terveisiin koiriin sekä vieraisiin ihmisiin. Pennun sosiaalistaminen on erittäin tärkeää, jotta koirasta ei tule vanhemmiten arkaa. Pennun tulee myös sietää käsittelyä ja näyttelykoiralle on syytä opettaa, että vieras ihminen saa tutkia koiraa ja katsoa hampaat.

Koirasta on paljon iloa ja seuraa pitkäksi aikaa, joten siitä on oltava valmis huolehtimaan. Siitä voi tulla upea harrastuskaveri ja se on aina rakastettu perheenjäsen. Älä hanki pentua hetken mielijohteesta ja koiran tulee olla koko perheen hyväksymä ja haluama.

Käytän jalostukseen terveitä, rodunomaisia ja kauniita koiria ottaen huomioon myös kokonaisuudet. Pentueen isän valitsen nartuilleni sillä perusteella, että ne täydentävät toisiaan mahdollisimman hyvin. Minulle koiran tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä luonne, terveys ja rodunomainen kaunis ulkomuoto.

Haluan olla aktiivisesti mukana kasvattamieni koirien elämässä  ja kuulla niistä myös jatkossa. Lisäksi edellytän, että jokainen Suklaapusun pentu terveystutkitaan lonkkien,kyynärien, selän ja silmien osalta. Näin saamme arvokasta tietoa koiriemme terveydentilasta ja kasvatustyöni onnistumisesta!

Emilia Tuovinen - 0503008779 (arkisin klo 16.00 jälkeen)
suklaapusun@hotmail.com

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen lagottoklubin jäsen ja Suomen Koirankasvattajat ry:n (SUKOKA)  jäsen.

koirat.jpg